دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تقدیر و تشکر رئیس‌جمهور عراق از حمایت‌های ایران در مبارزه با تروریسم

رئیس‌جمهور عراق در دیدار با سفیر ایران در بغداد، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از نیروهای عراقی در جنگ با داعش تقدیر و تشکر کرد و گفت که کشورش هر اقدامی را که به همسایگان آسیب برساند، نخواهد پذیرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق دیروز پنجشنبه در دیدار با «ایرج مسجدی» سفیر ایران در بغداد اظهار داشت که مواضع کشورش در قبال منطقه و کشورهای همسایه ثابت است.

او گفت که «کاهش تنش در منطقه و و مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و تضمین آینده درخشان برای ملت‌های منطقه» ضرورت دارد.

 

رئیس‌جمهور عراق در این دیدار تأکید کرد که با توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و منافع مشترک دو کشور، «عراق به تقویت روابط دوجانبه با ایران اهمیت زیادی می‌دهد و از حمایت ایران از نیروهای عراقی در مبارزه با داعش تقدیر و تشکر می‌کنیم».

 

برهم صالح با تاکید بر تلاش بر بغداد برای «تبدیل شدن عراق به میدانی برای تلاقی منافع کشورها و ملت‌های منطقه» گفت که «کشورش هر اقدامی را که به همسایگان آسیب برساند و یا موجب تنش اوضاع منطقه شود، نخواهد پذیرفت».

ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد دیروز همچنین با فواد معصوم رئیس‌جمهوری سابق عراق و عمار حکیم رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی این کشور دیدار و گفت‌وگو داشت.

ارسال نظر